Статьи

Як видалити акаунт (профіль) в Твіттері?

  1. Як зробити резервну копію Твіттер аккаунта
  2. Як видалити сторінку в Твіттері
  3. Як відновити віддалений аккаунт в Твіттер

Вітаю, дорогі читачі BiznesSystem.ru. У цій статті я дам просту і докладну інструкцію як видалити свою сторінку (аккаунт) в Твіттері, якщо вона вам більше не потрібна. Ситуація, коли треба замести сліди не рідкість, кому-то треба видалити профіль, щоб сховатися від сторонніх очей, хтось видаляє обліковий запис, так як вона представляла напрямок бізнесу, яке зараз закрите - та хіба мало ще яких причин.

Ситуація, коли треба замести сліди не рідкість, кому-то треба видалити профіль, щоб сховатися від сторонніх очей, хтось видаляє обліковий запис, так як вона представляла напрямок бізнесу, яке зараз закрите - та хіба мало ще яких причин

зміст:

  1. Створення резервної копії
  2. Щоб видалити обліковий запис
  3. Відновлення облікового запису після видалення

У Твіттері можна назавжди видалити всі облікові записи ( що це? ), Але за умови, що він належить вам - чужі сторінки псувати не вийде.

Сам процес видалення проходить не миттєво - він розтягнутий на 30 днів. Ну, тобто, всі дії ви робите відразу, але протягом місяця аккаунт ще можна буде відновити. Після закінчення цього терміну всі дані йдуть у темряву пропадають назавжди.

Так що, якщо у вас в акаунті є що-небудь цінне, що може стати в нагоді в майбутньому (цікаві твіти, корисні посилання), то для підстраховки варто зробити архівну копію. З неї і почнемо нашу інструкцію.

Як зробити резервну копію Твіттер аккаунта

Функція створення архіву вбудована в соціальну мережу і не вимагає використання сторонніх сервісів.

Реалізована вона у вигляді простої кнопки, натиснувши яку пакує все твіти починаючи з самого першого, що з'явився в твоєму акаунті та закінчуючи останнім. Після чого йде відправка всієї цієї бази на вашу електронну адресу.

Щоб приступити до архівації переходимо в налаштування вашого профілю. Посилання на них міститься в випадаючому меню, що відкривається натисканням на фото вашого профілю (справа вгорі):

Всі настройки на один екран можуть не поміститися, тому, щоб дістатися до кнопки «Запросити архів» треба розтринькати вниз.

Після натискання вся процедура піде автоматично, якщо архів великий, то може піти якийсь час, якщо записів в стрічці вашого профілю мало, то лист із посиланням на скачування архіву прийде майже миттєво.

Як видалити сторінку в Твіттері

Отже, архів про всяк випадок ми зробили, настав час показати, як видалити акаунт в Твіттері. Для цієї мети також реалізована спеціальна кнопка, перебуває вона в тому ж пункті меню, що і архівація.

Так що, переходимо знову в «Налаштування і конфіденційність» (натиснути на фото профілю у верхньому правому куті).

Сторінку налаштувань прокрутити в самий низ і знаходимо там посилання з написом «Відключити ваш обліковий запис»:

Сміливо натискаєте цю посилання - це дія не фатально і оборотно. Сервіс попросить підтвердити, що ваше рішення про видалення сторінки в Твіттері усвідомлено і не випадково:

Прочитайте 5 тез на сторінці, раптом для вирішення вашої проблеми не обов'язково позбавлятися від сторінки, може бути вам треба просто щось поміняти.

Головне, що перед тим як видалити сторінку в Твіттері назавжди сервіс дасть вам 30 діб. Протягом цього часу для відновлення достатньо просто знову увійти в свій аккаунт. Протягом цих 30 днів ваш профіль не буде доступний іншим користувачам, але для вас буде зберігатися в початковому вигляді.

Для підтвердження видалення натисніть на кнопку «Відключити @ імя_профіля», після чого побачите ще одне вікно з підтвердженням, на цей раз буде запитано ваш пароль від аккаунта:

Ось тепер, натискання кнопки «Видалити обліковий запис» призведе до остаточного результату і після закінчення 30 днів (якщо не виникне спокуси знову увійти на сторінку) всі ваші сліди в Твіттері будуть підчищені.

Як відновити віддалений аккаунт в Твіттер

Якщо ви читали текст вище, де я розповідав про видалення, то вже здогадалися, що секретів і загадок в процесі відновлення профілю немає.

Просто йдете на сайт twitter.com, вказуєте логін і пароль від віддаленого аккаунта і, якщо не пройшло 30 днів з моменту його відключення, він запрацює в колишньому режимі автоматом.

Якщо пройшов довший термін, то відновити сторінку вже неможливо, на жаль, ви втратили її назавжди, але можете заново використовувати вивільнену електронну пошту і телефон для повторної реєстрації.

О це?

Новости

Как оформить группу в вконтакте видео
Дано хотел свой магазин в вк, но не знал с чего начать его делать. Так как хотелось не банальный магазин с кучей ссылок и фото, а красиво оформленный. С меню, с аватаркой. После просмотра видео создал

Как создать видео без программ
Реклама - это один из видов деятельности, который помогает людям продвигать свои товары или услуги. Одним из таких видов рекламы является - раздача листовок или более современное название "флаеров". Раздача